• Last Updated:
  • Jul 27th, 2019 11:01 pm
8 replies
Administrator
User avatar
Jun 17, 2013
14746 posts
27775 upvotes
Scarborough
Wizard1 wrote: It's giving me an error when attempting to login via the forum app (version 1.11.2)

I login and then it gives me "Error! You have been logged-out!"
I had one other report about this happening. Let me see if @RFDMobile can help.
RFD Staff [Forum Rules] [Facebook] [Twitter].
Administrator
User avatar
Jun 17, 2013
14746 posts
27775 upvotes
Scarborough
Wizard1 wrote: Im still experiencing these issues....they still haven't worked out the bugs after a month?
I'm not up to date on the latest developments within the mobile apps. I'm going to ping @RFDMobile again and try to get an update today.
RFD Staff [Forum Rules] [Facebook] [Twitter].
RFD Staff
User avatar
Feb 24, 2016
126 posts
27 upvotes
Toronto
An update was released last week that might resolve this issue.
Please update to 1.11.4
Jr. Member
Nov 20, 2014
169 posts
51 upvotes
Ottawa, ON
I am having the same issue as OP now. I am using app version 1.11.5.
Images
  • Screenshot_20190719-090846_Forums.jpg
Sr. Member
Aug 19, 2012
911 posts
137 upvotes
SizableSac wrote: I am having the same issue as OP now. I am using app version 1.11.5.
Same here. Had to clear cache and storage, uninstall and reinstall on android
Member
Nov 18, 2011
235 posts
74 upvotes
EDMONTON
Same issue over here. It waa gettinf annoying that i couldnt vote or reply to a post.This is the 2nd time in 5 months. Ended up uninstalling the forum app and using the rfd app

Top