Shopping Discussion

Problem accessing PC Optimum site?

  • Last Updated:
  • May 8th, 2020 12:40 pm
[OP]
Deal Addict
Feb 27, 2011
1019 posts
164 upvotes
Toronto

Problem accessing PC Optimum site?

For the past week, I have not been able to access my account on the PC Optimum site using a web browser (as opposed to an app). To eliminate the possibility that this was merely a tech issue, I had tried different browsers on different builds running in different Windows OSes. For me, the login always redirects to the site accounts.pcid.ca, after which the webpage remains blank in the browser. Only twice was I able to access my account. Since I was able to get through those times, I assume that the cause was not some local issue on my end.

Anyone else experiencing this?
8 replies
Member
User avatar
Nov 21, 2009
396 posts
186 upvotes
Moncton
Just tried and no problem logging-in on my end.
Deal Fanatic
User avatar
Dec 28, 2007
7957 posts
4575 upvotes
Alberta
x2. I was on there about 15 min ago, working fine for me.
Sr. Member
Oct 22, 2006
793 posts
582 upvotes
Ontario
I've also had lots of timeouts with PC Optimum. I usually access it through the SDM site.

Lately, I'm getting logged out more often and it can fail many times when trying to log in.

I'm pretty sure they're having problems on their side. Even the basic SDM flyer site can take ages to load for me sometimes.
Deal Addict
Apr 5, 2007
1585 posts
733 upvotes
Canada
No issue either
Deal Expert
Feb 7, 2017
15474 posts
12668 upvotes
Eastern Ontario
No problems with either the App or going straight to the website.

OP... you might want to erase your browser history, cookies etc ... and try again

https://www.pcoptimum.ca/
Deal Addict
Nov 11, 2016
1393 posts
1098 upvotes
Halifax
shyhermit wrote: For the past week, I have not been able to access my account on the PC Optimum site using a web browser (as opposed to an app). To eliminate the possibility that this was merely a tech issue, I had tried different browsers on different builds running in different Windows OSes. For me, the login always redirects to the site accounts.pcid.ca, after which the webpage remains blank in the browser. Only twice was I able to access my account. Since I was able to get through those times, I assume that the cause was not some local issue on my end.

Anyone else experiencing this?
For me, the login always redirects to the site accounts.pcid.ca, after which the webpage remains blank in the browser.

Exactly.
I had the same problem. I tried EVERYTHING on my Edge browswer to fix it - in privacy settings and security settings. Nothing worked.

Tried my husbands computer - he has the Chrome browser. It worked . And of course it always worked on the phone.

So.... I finally had so download the Chrome browser on my computer. Which I have avoided thus far.
It is odd as other secure sites... such as my bank and credit card still worked fine on Edge. It was ONLY this one.

So annoying- blank screen - never loaded. Had worked before. I did ALL updates on Windows and Cleaned the computer twice.
A fan of RFD
[OP]
Deal Addict
Feb 27, 2011
1019 posts
164 upvotes
Toronto
Thanks! Your post is most helpful. I have tried Chrome, but I did not update it to the latest build. I just reinstalled Chrome using the current build, and the login page is appearing now.

I also found a workaround for older browsers, even though I have tried clearing all relevant cookies and cache. If you enable private mode in the browser, the login page will correctly appear despite failing to show previously.
rdiamond1 wrote: For me, the login always redirects to the site accounts.pcid.ca, after which the webpage remains blank in the browser.

Exactly.
I had the same problem. I tried EVERYTHING on my Edge browswer to fix it - in privacy settings and security settings. Nothing worked.

Tried my husbands computer - he has the Chrome browser. It worked . And of course it always worked on the phone.

So.... I finally had so download the Chrome browser on my computer. Which I have avoided thus far.
It is odd as other secure sites... such as my bank and credit card still worked fine on Edge. It was ONLY this one.

So annoying- blank screen - never loaded. Had worked before. I did ALL updates on Windows and Cleaned the computer twice.
Member
Dec 8, 2008
273 posts
246 upvotes
Winnipeg
Happened to me again this week. I am also on Edge.
I noticed on the app that they are talking about some improvements and that we will be asked to log on to all our devises soon.
Maybe they will fix it.

Top